پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

در بازديد مشترک کارشناسان بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان و آبفاي روستايي شهرستان لنده از منابع و مخازن آب آشاميدني روستاهای این شهرستان، مشکلات مخازن و منابع آب آشامیدنی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

در بازديد مشترک کارشناسان بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان و آبفاي روستايي شهرستان لنده از منابع و مخازن آب آشاميدني روستاهای این شهرستان، مشکلات مخازن و منابع آب آشامیدنی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.




به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده، فریبرز یاوریان، کارشناس مسئول بهداست محیط شبکه بهداشت و درمان لنده در حاشیه  این بازدید مشترک گفت: این بازدید به منظور بررسی کلی وضعیت آب آشامیدنی حوزه  روستایی صورت گرفت.




وی ادامه داد: دراین بازدید پارامترهایی ازقبیل کدورت سنجی، کلر آزاد باقیمانده و ph آب  اندازه گیری شد که شرایط آب آشامیدنی  مطلوب بود. 




وی افزود: متاسفانه به دلیل نبود سیستم پیش تصفیه، در روزهای اول بارندگی میزان کدورت آب  بالا هست ولی به تدریج کدورت کمتر میشود.




وی تأکید کرد: با توجه به نقش آب سالم در سلامت افراد و اهمیت کنترل بیماریهای منتقله از آب و جلوگیری از کدورت آب در هنگام بارندگی، تهیه و نصب سیستم پیش تصفیه کاملا ضروری به نظر می رسد‌.




مهندس یاوریان اظهار داشت: به منظور تامین آب سالم و بهداشتی، اداره آب و فاضلاب روستایی، لایه روبی مخازن آب را طبق برنامه زمانبندی مشخص انجام دهند. 



وی در پایان خاطر نشان کرد: کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان این شبکه، روزانه مقدار کلر باقی مانده را اندازه گیری و هر ماه ۱۵ نمونه از شبکه توزیع آب آشامیدنی نمونه میکروبی گرفته می شود و هر 6 ماه یکبار 3 نمونه شیمیایی جهت انجام آزمایشات شیمیایی به آزمایشگاه آب و غذا ارسال می گردد که  خوشبختانه همه موارد مطلوب بوده است.